Конячки з фетру

Ох, давно не робила я всяких коней та конячок! А з фетру — так взагалі ніколи. Та оскільки зараз шию багато всіляких іграшок, з використанням синельного (волохатого) дроту, вирішила зробити й своїх улюбленців : )))

Намалювати її було трохи… складно, сама не знаю, чого та треба було зважати на деякі особливості в роботі з фетром. Нитки для гриви й хвоста вже в мене були, а декор — тут навіть ні секунди не вагалась, зробила вишивку хрестиком (дякуючи накладній канві Zweigart) та ще й корейським шовковим муліне.

Вишивка, до речі, йде з обох боків іграшки. Фетр в мене жорсткий турецький 1 мм. Зшита конячка акриловими нитками.

А цю жовту шила вже з жорсткого китайського фетру, теж 1 мм, а декор в мене йде з різного за гатунком. Тут хотілося чогось яскравого та контрастного. І щоб було багато-багато кольорових плям!

В цій роботі також використала китайський бісер для оздоблення в проміжках між круглими елементами декору.

Іграшки вийшли досить великі в порівнянні з іншими подібними звірятами, десь 10х10 см не рахуючи ніг та гриви з хвостом.

Хотіла їх виставити на продаж, але не буду — ці мої. А на продаж ще встигну зробити…